Malom háza

Akciók

Ajánlataink cégeknek, csapatépítő programokhoz

 

A Malom Háza, kandallós külön terme, és az azt körülvevő, 3 hektáron fekvő majorság erdeje kiválóan alkalmas indoor és outdoor tréningek megszervezésére és lebonyolítására.

 

KÉTNAPOS TRÉNING egy éjszaka szállással

 

– különterem használata két napra

– négy alkalommal: kávé, tea, üdítők és ásványvíz, sós és édes aprósütemények, gyümölcs

– szállás: két-,három-, négy-, és öt ágyas szobákban, reggelivel

– ebéd: két alkalommal, előre kiválasztott három fogásos menü (házhozszállítással)

– vacsora: bográcsozás, grillezés, sütögetés a kemecében

– korlátlan: medence és teniszpálya használat

Ár: 17.500,- Ft/fő

 

HÁROMNAPOS TRÉNING két éjszaka szállással

 

– különterem használata három napra

– hat alkalommal: Kávé, tea, üdítők és ásványvíz, sós és édes aprósütemények, gyümölcs

– szállás: két-,három-, négy-, és öt ágyas szobákban, reggelivel

– ebéd: három alkalommal, előre kiválasztott három fogásos menü

– vacsora: két alkalommal: bográcsozás, grillezés és sütögetés a kemencében

– korlátlan: medence és teniszpálya használat

 

Ár: 27.500,-Ft/fő

 

(Áraink tartalmazzák az általános forgalmi adót.)


Négy nap magadért, bőségért, jól-létért!

"Látni és hallani azt, ami bennem van - és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, amit érzek és gondolok - és nem azt, amit mondanom kellene. Érezni azt, amit érzek - és nem azt, amit éreznem kellene. Kérni azt, amire szükségem van - és nem várni, várni, várni, amíg engedélyt kapok. Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek - ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám."

Virginia Satir

4 éjszaka, 3 nap, jól-lét, vidámság, játék, alkotás, elmélyülés. Élmény- logoterápia - vizuális kommunikácó A program ára: 82,000 Ft/fő. Mit tartalmaz az ár? - szállást 3 éjszakára a Malom Házában, értéke 20,000 Ft - napi háromszori étkezést - borkóstolóval egybekötött vacsora a Csali Szőlőbirtokon, értéke: 10,000 Ft - egész napos foglakozások, értéke: 60,000 Ft! - élményprogram, alkotás, bőség! Együtt.: 90,000 Ft. Most Tiéd lehet: 82,000 Ft-ért! Hívd el barátnődet is! Együtt jelentkezés esetén a program ára: 67,000 Ft/fő!!

Akik veled lesznek:

Bakai Gyöngyi, logoterápiai tanácsadó és személyiségfejlesztő. "Minden valami mellett meghozott döntés, valami másról való lemondást jelent." Viktor Frankl A logoterápiát a következők jellemzik: - saját élményű terápia, - személyreszabott, itt és most, beszélünk az élet értelméről, a szabadságról. Önmagán akkor lép túl az ember, ha szabaddá válik arra, hogy valódi életértelmét megtalálja. Fel kell ismernie azt, aminek révén kiteljesedhet. Ennek, és csakis ennek van Értelme! Az egészséges önértékelés ajándék, nem véletlenül van az életünkben. Hiszek a játékban, a felismerésben, a mosolyban, a nevetésben.

Kovács Gergely, élménypedagógiai facilitátor. Az élménypedagógia módszerével segítem az embereket közelebb kerülni saját magukhoz, akár egyénileg, akár csoportosan. A tapasztalati úton történő tanulással különböző kihívásokra való reagálással tágíthatjuk határainkat, komfortzónánkat. Bármely életszakaszunkban találkozhatunk nehéznek látszó helyzetekkel. Az ezek megoldásához szükséges saját technikák kialakításában nyújtok segítséget, játékos feladatokkal, melyekkel hosszan tartó felszabadultság válhat elérhetővé. Hiszem, hogy az életben bárhol, bármikor: ÉLMÉNY A JÁTÉK!

Páli Szilvia, rajz és vizuális kommunikáció tanár, képzőművész. Rajzolj szabadon! Örömrajz  Alkoss! Azt szeretném, ha megízlelnéd a szabad alkotás örömét, a Te általad jött létre, "a Te teremtetted érzését. Szeretném ha az alkotás sokszínűségével minél többen megismerkednének, ahol az alkotás kikapcsolódás, feltöltődés, és a legjobb stresszoldás. Limitált létszám, maximum 20 fő, hogy egymásra figyeljünk!

Érdeklődés: 30-228-7177, Páli Szilvia Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Várunk szeretettel! Gyöngyi, Szilvia és Geri